Under dom kommande veckorna så kommer jag lägga upp olika sminktutorials! Jag kommer att göra flera olika videos där jag visar olika moment i en färdig sminkning. Vi börjar enkelt med en bas! I nästa video får ni ögonbryn osv.

När jag sedan har visat hur jag gör en  färdig sminkning kommer jag börja visa lite mer avancerade sminkningar.

Alla produkter jag använder i videosarna finns i min Makeupväska
från Makeupstudion och allt går att köpa på Makeupfabriken.se

[videofyme id=”1188248″ width=”600″ height=”384″ class=”aligncenter”]

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Caroline Roxy - Holdit Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *