Under dom kommande veckorna så kommer jag lägga upp olika sminktutorials! Jag kommer att göra flera olika videos där jag visar olika moment i en färdig sminkning. Vi börjar enkelt med en bas! I nästa video får ni ögonbryn osv.

När jag sedan har visat hur jag gör en  färdig sminkning kommer jag börja visa lite mer avancerade sminkningar.

Alla produkter jag använder i videosarna finns i min Makeupväska
från Makeupstudion och allt går att köpa på Makeupfabriken.se

[videofyme id=”1188248″ width=”600″ height=”384″ class=”aligncenter”]

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Sandra Lindahl - Helgen med VG Paulina Danielsson - Smile Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *