Tonårsbossen.

Jag och Jonas kikade på det där nya programmet Tonårsbossen igårkväll. I det programmet så får tonåringen i hemmet styra över ekonomin under en hel månad. Hon/han får alla pengar och får spendera dom hur hon eller han vill. Jag blev så irriterad på att hon inte förstod hur man prioriterar och hur man ska tänka. Men sen kom jag på att jag också har varit 16 år en gång, och kanske inte skött det helt perfekt alla gånger. Så nu känner jag mig himla gammal. Haha! Men jag gillar ändå idén med programmet, så att tonåringar lär sig hur mycket saker och ting faktiskt kostar och vad som är viktigast att lägga pengar på.

Vad tycker ni och vad skulle ni göra om ni fick sköta ekonomin hemma under en månad?

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *