Some.

HELLO!
Fantastisk ledig dag. Sov ut, åt världens godast frallor till frukost, köpte nytt minneskort, tränade, åt världens godast pannkakor till lunch och hoppas på massor med lösgodis ikväll! NOMNOMNOMNOM. Bra dag. Jag har förresten städat garderoben också, och då kom jag på att jag har glömt att visa min nya fina skjorta från Somewear. TOKIGT. Den är så himla somrig och fin! Så fort det blir varmare ute kommer jag matcha den så himla bra med shorts, linne och sneakers. 

You might also like

Hedda Dibinger - My home in Berlin Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *