Favoriter.

Det är mycket hets kring Victoria’s Secret, och jag är själv helt förälskad i allt dom gör. Mina absolut favoriter som jag använder dagligen är dom här två. Det jag gillar med mists är att dom inte är lika starka som parfymer! Ofta tycker jag parfymer luktar så himla starkt så att man får ont i huvudet, så jag använder nästan aldrig det. Istället använder jag dom här 🙂 + att dom räcker GALET länge, man blir shimrig och fin, och luktar hur gott som helst!

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Ellinor Bjurström - KÄRLEK I NYC Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Paulina Danielsson - Helt random

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *