Galaxy nails.

Jag känner att mina nya naglar är lite för snygga för mitt eget bästa. DOM ÄR SÅ SJUKT SNYGGA. Bilderna gör dom verkligen ingen rättvisa alls egentligen. Dom är snygga på bild, men fantastiska i verkligheten! Jag var hos Celina på Natasha Sthlm idag på Östermalm idag och fixade dom. Jag gick dit helt utan förväntningar, och kommer hem med världens snyggaste naglar. HUR BRA?! Bäst.

Vill ni göra naglar i Stockholm? GÅ TILL CELINA. Hon är så duktig så att man nästan blir lite arg. Jag vill också! Haha.
Kolla in hennes hemsida, där finns massor med bilder på tidigare naglar hon har gjort: http://www.celinasnaglar.se


Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Livet är uppbyggt av slumpen.. Paulina Danielsson - Storstädning. Alexandra Nilsson - Mini get away till Steam Hotell Alexandra Nilsson - Pink nails and coffee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *