Läsarträffen.

I fredagskväll hängde jag och Caty på Brandmannen i Leksand. Det var så sjukt mysigt! När vi har träffat läsare i t ex Stockholm har det alltid varit kaosmycket folk, så vi har bara hunnit ge en snabb kram och säga hej till alla. Det blir så himla opersonligt ju! Helst av allt vill man ju hinna prata lite med alla, men det finns ju aldrig tid när det kommer så många. Fast det är såklart jättekul att så många kommer också 🙂  Men när vi i fredags bara var runt 20 stycken hela kvällen var det verkligen så himla kul! Vi åt våfflor, fikade, snackade, tog massa fina bilder och spelade pingis. GRYM KVÄLL och det var så himla kul att träffa alla som kom. Alla var så himla söta och snälla! Det kändes som att hänga med ett stort kompisgäng hela kvällen 🙂

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *