PF.

Bra dag, idag igen 🙂 Först poledance, sen fika med efterlängtade Jenny. Som jag har saknat henne! Sedan iväg och handla och laga mat. I vanliga fall är det Jonas som sköter matlagningen eftersom det enda jag kan laga är typ pannkakor, men eftersom jag har PF(pojkvänsfritt, hehehehe.) tills på torsdag så fick jag ta tag i det själv. Nu ska jag iväg och träna, sen blir det nog till att kika på serier hela kvällen!


Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Smile Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *