Poledance.

Mina. Armar. Är. Döda. Orkar. Knappt. Skriva. På. Tangenterna……
Idag har jag varit på poledance för första gången! Jag hoppade in lite mitt i terminen, så det var lite svårt att hänga med, men det gick helt OK i alla fall. Haha! Det är så sjukt svårt, men så himla kul samtidigt! Det bränner i fötterna och krampar i armarna, men ändå vill man fortsätta. Så nu sitter jag här med brännsår och kramp. HAHA. MEN VÄRT DET JU! Galet kul. Och det är så fascinerande att se instruktören, hon är ju så galet duktig. Hon bara far fram och runt och uppochner och överallt. Och gör det så snyggt! Själv ser man ut som en flodhäst som försöker flyga, typ.. Haha! Men det var ju trots allt första gången 🙂

Någon annan som har funderat på börja? GÖR DET!!!!! Tveka inte.
Jag kommer köra poledance på Studio Dancing Queen i Stockholm på måndagar framöver. AWESOME.
http://www.studiodq.com/

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Paulina Danielsson - Elly Pistol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *