Kaos.

Äntligen hemma ju!!!!
Men har massor att göra. Packa, städa, duscha och tvätta håret, planera för imorgon osv osv. Och klockan är ju redan 10! Haha. Vet inte hur jag ska hinna. Ska upp himla tidigt imorgon också! Planet går på förmiddagen.

Fick några förfrågningar om jag och Caty kommer hinna träffa läsare imorgon. Jag tror tyvärr inte att vi kommer hinna då vi bara är i Malmö ett par timmar och kommer vara ganska upptagna. Men OM vi får möjlighet eller har någon timme över så kommer jag säga till på bloggen 🙂 Så håll koll här imorgon om ni vill ses!

You might also like

We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - Bangs Paulina Danielsson - Äntligen sol. Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *