Kaos.

Äntligen hemma ju!!!!
Men har massor att göra. Packa, städa, duscha och tvätta håret, planera för imorgon osv osv. Och klockan är ju redan 10! Haha. Vet inte hur jag ska hinna. Ska upp himla tidigt imorgon också! Planet går på förmiddagen.

Fick några förfrågningar om jag och Caty kommer hinna träffa läsare imorgon. Jag tror tyvärr inte att vi kommer hinna då vi bara är i Malmö ett par timmar och kommer vara ganska upptagna. Men OM vi får möjlighet eller har någon timme över så kommer jag säga till på bloggen 🙂 Så håll koll här imorgon om ni vill ses!

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Smile Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *