häng.

HEY!
Äntligen har jag slutat jobba 🙂 Fick sluta lite tidigare till och med. Men jag fick gå tidigare på ett villkor, och det var att jag skulle jobba hela dagen imorgon.. EHehhehehe. DÅLIG DEAL. Jag som skulle vara ledig och blogga massa i helgen! Knas. Antagligen jobbar jag på söndag också…

Den senaste veckan har varit grym i alla fall! Jag har hängt massor med Caty och Camilla!  Jag har varit dålig på att ta bilder dock. Det har Caty varit bättre på! Jag lånade några av henne, och vill ni se fler från vårat hängelihäng får ni kika in hennes blogg här 🙂

hängis

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Bella

    Hej! Din blogg är underbar!! Jag undrar verkligen vad typsnittet heter där det står ”bra häng”? För jag har letat men hittar det inte 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *