glajjisar.

MORNIN’!
Jag har varit vaken i nästan 7 timmar redan och är på jobbet. Helg, vad är det?! Hehehehehe. Det är sol ute och jag är under marken på jobbet typ.. Värdelöst! Men det var sol imorse när jag åkte till jobbet också så solglasögonen åkte på. Älskar solglasögon! Speciellt mina med kedja. Måste hitta flera dock, vill inte bara använda samma hela tiden ju! Är himla försiktig med mina solglasögon, har dom alltid i min superfina rosa fodral.

ÅÅÅKEEEEJ. Ett helt inlägg om tråkiga solglasögon… Jag är sjukt tråkig.. HAHA!
Måste jobba nu.
Hörs sen 🙂

heeyeyeye

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Josephine Qvist - BAILEY MYS Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *