Switched at birth.

Jobba, träna + fastnat för en ny serie = dålig kombination när man är bloggare. Det blir så lite tid över! Haha. Dom senaste månaderna har det varit Pretty little liars, som jag sett alla avsnitt som kommit ut av redan. Samma saker med How i Met your mother och Glee. Alla serier har jag betat av dom senaste månaderna.. Jag är inne i en serieperiod! Vill bara titta hela tiden… Och nu har jag fastnat i en ny serie: Switched at birth. Den handlar om precis just det: Två tjejer som råkade hamna hos fel familj på BB och växt upp med varandras föräldrar. Det jobbiga är att serien inte är sådär jättebra(bara bra), men jag kan ändå inte sluta kolla! Haha. Sjukt jobbigt. Har bara hunnit kika på halva första säsongen än, så den kanske blir bättre 🙂 Inte den bästa serien jag sett direkt, men väldigt sevärd!

switched

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *