Sjukis.

VILL. INTE. ÅÅH.
Jag har haft sjukt ont i halsen dom senaste dagarna, men jag har försökt låtsas som ingenting så att kroppen skulle tro att jag inte alls höll på att bli sjuk. Det fungerade sådär med tankte på att jag knappt kunde prata när jag klev upp imorse… Ehehehe. HAR INTE TID ELLER LUST MED ATT VARA SJUK JU. Förhoppningsvis går det över snabbt som attan.

Eller i och för sig.. Att ligga i sängen hemma hos mamma och kolla på vänner och äta glass när man är sjuk är ju inte helt fel direkt.

Bilden är från sist när jag var hem.

yellow

You might also like

Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Summer wanties..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *