MORNIN’
Det första jag gjorde när jag vaknade vara att svälja en gång – för att se om jag fortfarande hade ont i halsen. När det inte gjorde ont så blev jag överlycklig och skuttade upp ur sängen. YEEEES, FRISK!!!…. Eller? Glömde känna efter om jag mådde bra överallt, så efter skuttet föll jag ihop i sängen igen och insåg att jo visst, halsontet var borta men istället har jag fruktansvärd huvudvärk och är jätteförkyld. ÅÅÅH.

Så istället för mitt Poledancepass på Dancing queen idag, blir det dubbla doser utav mina Superfrukter och superbär från Vital i hopp om att det ska göra mig frisk direkt och en dag i soffan framför Switched at birth. Superfrukterna köpte jag förresten på NK Hälsa. Bästa stället! Går alltid dit så fort jag behöver kosttillskott, proteinbars osv. LOVE IT.

super

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *