Äntligen.

ÄNTLIGEN SLUTAT JOBBA!!! Vem jobbar 1 maj liksom? Påväg hem nu och ska iväg och grilla. Imorgon börjar jag jobba 8 igen, så det blir en lugn kväll och jag känner redan nu för att gå och lägga mig och sova. Haha!

Förresten! Jonas är borta hela helgen och jag är ledig(än så länge. hehe.), så jag tänkte göra klart allt med webshopen! YEEY. Förhoppningsvis kan jag öppna den nästa vecka.

Tjusigaste bilden på mig och Caty i malmö!

svt

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Paulina Danielsson - No more slutty halloween.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *