Kameran.

Efter FYRA(helt sjukt) oseriösa köpare så beslutade jag mig för att lägga upp min gamla kamera på Tradera istället. Så om ni är intresserade av den så buda där 🙂 Bara SERIÖSA köpare såklart! På tradera får man inte ändra sig. Det är en grym kamera, så det är synd att den bara ligger i sin kartong nu ju!

kariks

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?"
  • Scoops

    Synd att höra att folk vart oseriösa, det innebär så sjukt mycket extrajobb :/ Hoppas det går bra att sälja den nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *