Lördagskvällen.

HEY GUYS!
Hur var eran dag igår? MIN VAR GRYM. Jag hade en riktig mysdag. Sminkade mig inte ens och gick omkring i myskläder! Jobbade med webshopen hela dagen, åt pannkakor till lunch, hängde lite med Therese på kvällen och sen gick jag hem och bäddade på soffan. Brukar sova på soffan när Jonas är borta, tycker det är mysigare! Ligger alltid och kikar på vänner tills jag somnar och igår var inget undantag. Men denna gång var bästa Ben n’ Jerry med mig också!

IMG_9126

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Josephine Qvist - OMG EN UPDATE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *