Pole.

HEY!
Jag trotsade min förkylning imorse och drog iväg på ett efterlängtat poledancepass, och det är jag glad över. Vi körde nämligen det roligaste passet hittills! Vi började klättra och hänga uppochner. Det är svårt, men det svåraste är att stå ut med smärtan i fötter, ben och händer. Haha! DET GÖR SÅ ONT. Har stora blåmärken och brännmärken på benen nu, men det är värt det. Det är bland det roligaste jag har gjort och jag ångrar verkligen att jag inte börjat tidigare.

Jag kör som sagt på Studio Dancing Queen i Stockholm, men om jag inte skriver det igen kommer jag få massa frågor 😉
http://www.studiodq.com/se

bw

You might also like

Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *