Caseapp.

HEY!
I ett av paketen jag fick idag låg det två skins från Caseapp.se. En till min iPhone och en till min Macbook Air. HUR FINA!?!?!??! Jag är helt kär i min dator och telefonen nu. Haha! Älskar att dom är så lätta att fästa också. Blir inga bubblor eller någonting 🙂 Yeey.

Man kan designa helt själv och det är himla kul ju! Satt länge och gjorde olika skal innan jag kunde bestämma mig.. Men älskar att det blev ett Victoria’s Secret-skal till telefonen. Så fint!

Det finns både iPhoneskal, samsungskal, skal till macbook. Osv. Skal till allt!

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - BAILEY MYS Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *