Yollibox.

Mornin’ guys!
Idag mår jag bättre. Det var skönt att skippa alla måsten och bara vara igår. Men idag blir det andra bullar! Tänkte i alla fall försöka köra på som vanligt, men det får ta den tid det tar helt enkelt 🙂

Igår provade jag Yollibox förresten! OCH WOOOOOW. SÅ GOTT VAR DET JU. Speciellt den med chokladsmak. Har bara ätit frozen yoghurt några gånger och det var flera år sedan sist. Nu kommer jag garanterat äta det oftare. Älskar pappersförpackningarna också! Så fina.


yolli

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Kitchen aid We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Hedda Dibinger - new week Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - flower power

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *