Uppenbarelse.

YUHUU!!
Sjukt oväntat med klänning igår va? MEN, en ny favorit!
Jag fick en uppenbarelse häromveckan då jag insåg hur awesome en långklänning och ett par sneakers skulle vara tillsammams. Så när jag hittade en perfekt klänning, så kunde jag inte låta bli att köpa den. Ni kommer få se många olika kombinationer utav långklänningar och sneakers i sommar! Avslappnat och bekvämt, och samtidigt sjukt snyggt. Drömmen!

uppenbarelse

Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - Mina senaste videos.. Caroline Roxy - Fresh face
  • Angie

    Ser ärligt talat inte vad det står på bilden haha, men har letat efter en sån typ av långklänning i typ två veckor, haha.. Vart köpte du den? 🙂 skulle bli jääätteeglad om du kunde svara, ha en bra dag. Du är bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *