Uppenbarelse.

YUHUU!!
Sjukt oväntat med klänning igår va? MEN, en ny favorit!
Jag fick en uppenbarelse häromveckan då jag insåg hur awesome en långklänning och ett par sneakers skulle vara tillsammams. Så när jag hittade en perfekt klänning, så kunde jag inte låta bli att köpa den. Ni kommer få se många olika kombinationer utav långklänningar och sneakers i sommar! Avslappnat och bekvämt, och samtidigt sjukt snyggt. Drömmen!

uppenbarelse

You might also like

Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Pre lunch
  • Angie

    Ser ärligt talat inte vad det står på bilden haha, men har letat efter en sån typ av långklänning i typ två veckor, haha.. Vart köpte du den? 🙂 skulle bli jääätteeglad om du kunde svara, ha en bra dag. Du är bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *