Blog Awards 2013.

HEY GUYS!
Jag har ju helt glömt bort att man kan nominera till årets Blog Awards ju! Så tokigt.
Tack vare er så hade kammade jag hem priset som ”Årets Blogstar” förra året. Det var en av dom bästa dagarna i hela mitt liv ju! Jag kan inte tacka er nog för det : ) A dream come true. Men nu är det alltså dags att nominera igen, och jag skulle bli himla glad och tacksam om ni tycker att jag förtjänar ett pris iår igen. Tycker ni om mig mer än godis och äppelpaj?! In HÄR och nominera då vettja!

KRAMKALAS

moni

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Back in Sweden Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - Fredagslistan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *