Pics.

Här kommer några fler bilder från igår! Jag försökte övertala Jonas om att inte blurra hans ansikte på bilden, men det gick inte för sig. Hehe! Men det är bara att respektera 🙂 Alla gillar inte att vara med på bild ju, och det är helt OK! Men ååh, det är så himla mysigt att gå på bröllop. Det är så bra stämning, så trevligt och det bara lyser på bröllopsparet! Vilken lycka.

Just nu sitter jag och kikar igenom bilderna från igår med eurovision-finalen i bakgrunden på TV. Jag missade ju den igår så sitter och kikar nu istället. Men nu måste jag verkligen duscha.. Jag har inte orkat göra det efter träningen. Hehe!

weddis

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *