Wedding Outfit.

Mornin’!
Jag kom hem så himla sent inatt så jag somnade direkt. Hehe! Det var en himla trevlig dag och kväll igår. Vinden förstörde både smink och hår direkt, och jag ser helt uppstoppad ut på bilderna eftersom jag var så stressad när dom togs, men vad gör det?! Ni ser ju påt ungefär hur jag såg ut : )

Nu ska jag iväg och träna!
Hörs senare.

w1

Kjol: Notme.se, Skor: Himla gamla, Topgrej: Gina Tricot, Halsband: Snart i min webshop!

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *