Crap.

SKIIIIIIIIIT!!!!!!!
Jag hade gjort värsta fina inlägget i photoshop, och precis när jag skulle spara så stängs programmet ner och det kommer upp ”photoshop har oväntat avslutats…” GAAAAAAAAAAAAHHHHH. Så nu blev jag på sjukt dåligt humör! Haha. Jag är alldeles för trött och alldeles för sugen på att se vampire diaries för att orka göra om det. Därför får ni använda fantasin och låtsas att det är en fin bild i inlägget :  ) eeeh.  U CAN DO IT. Och ni får bara en trött print screen från min instagram. Jag fick 85.000 följare igår!!! YEEY.

Puss & Godnatt.

Skärmavbild 2013-05-21 kl. 21.45.51

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Fredagslistan Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Caroline Roxy - Görnvälns slott
  • Jaw

    Du som antagligen tjänar lite pengar på jobb/blogg borde köpa dig nyaste photoshop. Man kan ställa in så den sparar i bakgrunden var önskad minut. Eller bli bättre på trycka Shift + S 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *