Camo-leggings.

HEJ LEDIGA OCH BRAIGA DAG!
Jag klev upp redan halv 9, åt grym frukost, tränade och nu har jag precis tagit en mycket välbehövlig dusch. Det är redan dags för lunch och idag tänkte jag också försöka få tag i bolagsverket för 103049 gången. Alltid när jag ringer säger dom typ; ”Du har plats 73 i kön, beräknad kö-tid ca 49 minuter. Tack för att du väntar” EEEH NEEEEJ, jag tänker inte vänta…. Man måste nämligen ha ett registreringsbevis från bolagsverket till webshopen. Därför tar det lite tid : ) Men som sagt, IDAG ska jag sitta och vänta dom där 49 minuterna om jag måste.

Nyaste tillskotten till webshopen har ni här;
CAMOLEGGINGS!!!!! Hur awesome?!
Måste dock börja stryka mina kläder. Eller hänga upp dom och inte knöla ner dom i lådan.

hellocamo

Kommentarer (1)
  • jennifer

    Älskar din stil!!!! kan du inte lägga upp lite favorit hemsidor där du shoppar och lite sånt hade varit jätte kul 😀 behöver lite hjälp, har lite samma stil som du men har haft så sjuk svårt med att hitta kläder den senaste tiden 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *