Besatt.

Jobbelijobb jobb. Jag är så sjukt trött idag! Råkade kolla på Vampire Diaries till klockan 2 inatt, och upp klockan 05.30, och råkade gå i 1,5 timme på löpbandet för jag kunde inte sluta kolla…. Eeeh. Det är så sjukt spännande och bra!!!!!. Såhär fast i en serie har jag inte varit sen jag började kolla på PLL, om ens då. Haha! Så nu går jag omkring som en zombie och försöker hålla mig vaken. VILL INTE SOMNA PÅ BION IKVÄLL JU. 

Har ni blivit så besatt i en serie förut? Att ni bara MÅSTE kolla hela tiden!


IMG_9770

Kommentarer (1)
  • Jennifer

    Japp, är besatt av PLL jag med! Nyss kollade jag hela tiden, men nu har det lagt sig lite p.g.a att jag inte haft tid och då har jag även glömt det. Men måste kolla senare idag annars lär jag dö snart…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *