Jag är bättre nu.

Jag är så sjukt trött på allt skitsnack. Speciellt mellan tjejer. VARFÖR ÄR ALLA SÅ ELAKA OCH HATISKA EMOT VARANDRA? Det gör till och med mig med spyfobi spyfärdig. Skitsnack hit och dit. Man är förändrad, man är ful, fet, dålig förebild, dålig människa. LÄGG AV! Dags för ett wake-up call för er tycker jag.

Om vi gör såhär, NI fokuserar på erat liv. På era drömmar, era intressen, era åsikter, ert utseende. På er själva.
Och JAG fokuserar på mitt liv, mina intressen, mitt utseende och mina drömmar. DEAL?! Låter inte det ganska logiskt? Varför lägga sig i vad andra vill och känner?

Jag är, enligt mig själv, en bättre människa på många vis jämfört med för några år sedan. Jag mår i alla fall bättre, och det är huvudsaken för mig. Hur ni ser på mig,  vad ni tycker om hur jag spenderar mina dagar, hur jag klär mig, hur jag har mitt hår kommer alltid vara oviktigt för mig. Självklart älskar jag era fina och peppande kommentarer, missförstå mig inte, men jag klär mig som jag gör och är som jag är för MIN skull och inte för någon annans. Jag ändrar inte på mig för någon annans skull.

Och om ni nu tycker att min magtröja är för kort, att mitt hår var snyggare som brunt  eller att jag tränar för mycket så kommer jag verkligen inte göra någonting åt det : ) För att det är såhär JAG vill ha det. Och jag vill inte höra ”inte för att var dum, men du var snyggare i brunt hår” HÅLL SÅNT SKIT INNE! Tycker du det, fine, men vad får du ut av att skriva det? Det är så himla onödigt. Jag kör mitt race, du kör ditt race!

Till träningen.
JAG har hittat ett intresse som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle kunna göra. Jag har aldrig mått såhär bra, jag har aldrig varit såhär pigg och glad någonsin. Jag har lärt mig att ta hand om mig själv på ett helt annat sätt – invändigt. Jag mår sjukt bra. Varför kan jag inte bara få göra det? Varför vända det här till någonting negativt? Kan ni inte bara vara glada för att jag hittat något som jag verkligen älskar att göra. Jag vill att alla ska göra det dom vill och det dom trivs med, huvudsaken det känns bra. Varför kan ni inte känna detsamma för andra människor?

Jag hade en period i livet(läs över 20 år) då träning för mig var slöseri med tid, men det var innan jag insåg hur bra det får mig att må. Nu finns det ingen bättre känsla, och jag tänker inte ta massa skit från andra för att jag mår bra. Så sluta upp att hata! Varför inte glädjas åt varandra?! Allt blir så sjukt mycket roligare och lättare.

Gör träningen mig verkligen till en sämre människa eller en dålig förebild?
Jag anser snarare att det gör mig till en bättre förebild och människa!

Anyways, det var inte det jag ville skriva om. All hat gör mig bara sjukt ledsen. Det är så onödigt.
Tänk er för innan ni skriver onödigt/elaka saker. Det är OK om ni har den åsikten, men ni får inte ut någonting av att vara elaka.

Ni som peppar mig, skriver snälla saker och står upp för mig dagligen, ni är bäst. Det är sånna tjejer jag vill ha som vänner! Det är så alla borde vara. Jag försöker peppa er så mycket jag bara kan. Hoppas ni förstår det : )

Make cupcakes, not war.
XOXO,

a95b3202bfc311e29c7e22000a9e5de5_7

iphonepic från bröllopet i lördags.

 

 

 

Kommentarer (1)
  • Olivia

    Träning är livet, det bästa som hänt mig. Alla borde bara inse hur kul det faktiskt är om de hittar sin egna träning. När jag börja träna intensivt så hata jag det ty de första 3 dagarna, jag var ju tvungen att ändra min livsstil, men nu är jag så glad att jag gjorde det, jag älskar att träna nu, älskar att vara pigg och glad! Finns inget bättre än träning!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *