CHECK.

SJUKASTE.
Klickade på beställ för typ 4 timmar sedan och fick nyss ett mail om att min beställning är packad och har lämnat Junkyard. HUR SNABBA ÄR DOM EGENTLIGEN?!?!? På en söndag dessutom. Paketet kanske kommer redan imorgon om jag har tur?! : )

Kvällen närmar sig och jag har sett fram emot den här dagen så himla länge. I flera år faktiskt! Jag och Therese har tänkt se Pink flera gånger tidigare, men det har alltid kommit något ivägen. SÅ NU ÄNTLIGEN. Hon är en av mina absoluta favoritartister. Henne ser jag verkligen upp till, så det ska bli fantastiskt att se henne live!

Den blir en ”check” på min bucket list efter den här kvällen.

pinkis

Kommentarer (1)
  • sara

    Hello älskar din blogg:) men jag tänkte fråga vart du får tag på alla bilder som man får använda lagligt? skulle med vilja ha lite fler bilder i min blogg:) kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *