PT.

YUHUU!!
Hur mår ni? Jag mår toppen! Det har varit en grym, men intensiv dag. Poledancen gick bara helt OK. Förmodligen för att jag sov så dåligt inatt. FY MIG.

Vid 4 träffade jag grymma Ida Warg. Kan ni gissa varför?! Hon är personlig tränare och jag är hennes nya klient! HUR BRA?! Det ska bli så sjukt kul att ta träningen till en ny nivå. Att få hjälp med saker jag själv inte riktigt vet hur det fungerar och att ha någon som pushar mig till att ta i och orka mera! Jag har följt hennes blogg ett tag nu( idawarg.chic.se ), så det ska bli fantastiskt att få börja jobba med henne. Ser verkligen fram emot detta : )

Det kommer bli A W E S O M E.
Hon har en grym instagram också förresten:
@idasfitness


Ida & jag idag på Mocco

idis

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Han raggade på mig framför Andreas?! Josephine Qvist - Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Alexandra Nilsson - Testade en ny behandling idag..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *