Rast.

HEY!
Jag sitter på jobbet nu och har en snabbisrast. Jobbar dock bara 14-20 idag eftersom jag har tränat Pole på studio DQ idag också, så det blir ett ganska kort pass. YEEY. Nu äter jag lite mellanmål och bläddrar igenom senaste numret av grymma Veckorevyn! Men blir ju nästan lite arg för att Angelica Blick är så himla snygg på framsidan! Eller hur?! Haha : )

Nu måste jag jobba vidare!


IMG_0061

Kommentarer (1)
 • Linn

  Hej Keela! Jag är en tjej som inte har nå former och därför varit rädd för träning i hela mitt liv. Jag tänker att jag tränar bort det lilla jag har typ. Jag har försökt drösa i mig fet mat, men resultat blir knappt något, bara att jag mår sämre och blir tröttare. Jag undrar om du har några tips, hur jag kan träna, äta bra mat och må bra och ändå har kvar formerna(och förhoppningsvis få fler)?
  Vore jätte tacksam för svar!
  Typ några tabletter eller någon konst du rekommenderar? Vet jag inte är ensam om att känna så här, men oftast är de bara reportars om kurviga tjej och där de uppmuntras, att killar hellre har lite kurviga.
  Snälla ta upp det här! Vi smala tjejer måste och få uppmuntran och hjälp!
  //en osäker tjej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *