Jag insåg häromdagen när jag gick in på min träningsblogg hur knäpp jag har varit. Jag har ju helt gått emot mig själv. Jag skapade den för att försöka göra alla glada, för att vissa ville läsa om min träning och andra inte. Men egentligen är det ju faktiskt så att min blogg handlar om mitt liv, och just nu känner jag mig inte riktigt som mig själv när jag inte kan blogga om ett av mina största intressen. Mycket faller bort och det känns så sjukt tråkigt.

Jag vill inte skriva om träning för att andra ska få ångest över att dom inte tränar. Det handlar inte om det! Det handlar om hur glad jag blir när jag faktiskt gör det och glädjen jag vill sprida! Numera sprids inte glädjen här, utan på min andra blogg. Men min andra blogg är inte heller riktigt ”jag” för jag är inte BARA träning, som det har blivit i den bloggen. Jag är ju lite av allt! Godis är ju fortfarande det bästa jag vet. Jag älskar pandor, rosa, glass, baggy jeans, coola leggings osv. Jag är fortfarande JAG. Och det vill jag ju visa.

SÅ, som jag har sagt tidigare, jag gör det jag vill för min skull och vill inte behöva anpassa min vardag för folk som inte vill läsa om träning. Det är ju faktiskt himla enkelt att scrolla förbi om det nu är så tråkigt eller ointressant ; ) Därför kommer jag från och med nu skriva om HELA min vardag i den här bloggen. Inte träningshetsa, jag lovar, utan bara vara mig själv. Det jag är allra bäst på. Dom senaste månaderna, sedan jag skaffade den bloggen, har det liksom inte blivit så. Och jag vill vara mig själv.

Läs om ni vill, men få ALDRIG ångest. Inspireras istället till att göra det ni tycker är allra roligast! Vare sig det är träning, sjunga, äta godis osv osv. Sålänge man trivs och mår bra! Jag hoppas att ni läser för att ni gillar mig och är intresserad av mig och mitt liv. Då vill ni väl inte missa största delen av det!? Ni kommer märka hur mycket gladare jag blir om jag bara kan vara mig själv hela tiden här igen, och inte tänka på att jag inte får nämna att jag tränar.

KOMIGEN NU. VAR GLADA OCH SE DETTA SOM NÅGOT POSITIV.
Vi peppar varandra till att göra vad vill vill och det vi mår bra av!

Låt ingen bestämma över vad du ska tycka om att göra. VÄLJ SJÄLV, precis som jag gör nu.
Ni är bäst och jag är säker på att dom allra flesta av er kommer förstå att det här är ett bra val : )
XOXO,

sss

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *