Slutat.

Äntligen har jag slutat jobba! Wooopdidooo!
Jag är himla lycklig över att vara påväg hem. Jag tänkte träna sen förhoppningsvis dra igenom ett par avsnitt Vampire Diaries. DET. ÄR. SÅ. SPÄNNANDE. Jag grät hela kvällen igår när jag kollade för att det var så sorgligt och spännande på samma gång. Haha!

Jag längtar lite tills imorgon också. DÅ ÄR DET GODISDAG. Yeey! Bästa dagen på veckan. Hujeda vad jag ska äta!
Vad ska ni göra i helgen?

keelibei

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%
  • Nikki

    Ok fast för all framtid, finns det nått bättre att hitta en blogg som man fastnar i och efter typ av en paralys vakna upp å inse att man läst å läst i 1½ timme? Haha, vart tog tiden vägen? Så underbar är du, så himla down to earth, äka och bara du. KEEP UP THE GOOD WORK, kram Nikki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *