Home.

HEMMA!!!
Himla lång, men faktiskt helt OK dag på jobbet. Jag har ätit allt. Det blev cheesecake till frukost!! Ehhh.. BRA FRUKOST. Fast kanske inte? Och nu har jag blivit övertalat att prova surdegspizza till middag. Jag gillar inte surdeg, så vi får se hur det här blir. Haha! Har ni provat det?!

Jag har ju en äta-vad-jag-vill-dag på lördagar, och oftast äter jag väl allt + lite till sånna dagar. Så cheesecake, pizza( i och för sig med surdeg, så lite bättre än vanlig, men ändå.. ) och massor med godis! Bästa lördagen.

Fast imorgon börjar allvaret ! Jag har mitt första pass med grymma PT’n Ida Warg. Dessutom har hon gjort ett kostschema till mig. Förmodligen utan cheesecake och godis, eller vad tror ni? Hehe. Det kommer bli awesome!

_
godisss

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Hej då landet, hej då sommaren! Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Över 30 000 kr.. Alexandra Nilsson - VECKANS..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *