Home.

HEMMA!!!
Himla lång, men faktiskt helt OK dag på jobbet. Jag har ätit allt. Det blev cheesecake till frukost!! Ehhh.. BRA FRUKOST. Fast kanske inte? Och nu har jag blivit övertalat att prova surdegspizza till middag. Jag gillar inte surdeg, så vi får se hur det här blir. Haha! Har ni provat det?!

Jag har ju en äta-vad-jag-vill-dag på lördagar, och oftast äter jag väl allt + lite till sånna dagar. Så cheesecake, pizza( i och för sig med surdeg, så lite bättre än vanlig, men ändå.. ) och massor med godis! Bästa lördagen.

Fast imorgon börjar allvaret ! Jag har mitt första pass med grymma PT’n Ida Warg. Dessutom har hon gjort ett kostschema till mig. Förmodligen utan cheesecake och godis, eller vad tror ni? Hehe. Det kommer bli awesome!

_
godisss

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - AP Academy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *