Sjuklig?

vampis

ALLTSÅÅÅÅ. Hur irriterad kan man bli på sig själv?!
Jag ansträngde mig himla mycket igår och rensade min iphone på tusentals bilder/videos för den var proppfull. Allt för att kunna lägga in massa The vampire diaries-avsnitt för att ha och kolla på imorse när jag tränade. Dubbelkollade ALLA avsnitt så att dom fungerade efter att jag lagt in dom – för att undvika att stå där utan något att kolla på. Det är nämligen värdelöst att gå på bandet utan något att kika på. Studsar upp 6 imorse, för jag vet jag att så fort jag kommer till gymmet så får jag se fortsättningen av bästa TVD.  Börjar gå, och gissa vad? ALLA avsnitt utom det jag skulle kolla på fungerade…. HAAAAALLLÅÅÅÅ!!! Jag blev så sjukt arg! Haha. Övervägde att gå hem igen och lägga mig på soffan och kolla istället… Ehehe. Jag fortsatte gå i alla fall, men hur irriterade var det inte?! Jag dubbelkollade ju igårkväll att dom fungerade…

Åååååkej, ett himla långt inlägg om hur arg jag är över att ha missat 45 dyrbara minuter av TVD…. Jonas säger att jag beter mig lite sjukligt eftersom jag har kollat nonstop i över en vecka utan att knappt prata med honom. Märker inte ens att han är hemma. HAHA. Mäh, vadå? Det är väl normalt……? Kanske inte. Måste. kolla. nu.

PUSS!

GÖR ER SJÄLVA EN TJÄNST OCH BÖRJA KOLLA PÅ TVD.
(OBSSSS! trailern är lite läskig :O )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *