DQ.

Dags för poledance på Studio DQ!

studs

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Caroline Roxy - DATES Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Hedda Dibinger - flower power
  • Mo

    Christina, har det brunnit i skallen på dig eller? Gör man något dumt med flit och med avsikt att förstöra. Vilket detta helt klart ser ut att vara är man ju inte schysst. ingen human människa kan väl tro att någon vill veta allt som händer i en serie innan man ska titta? När hon dessutom tagit upp detta förut (om att folk förstör för henne). Gör man det ändå, vilket hon i detta fall gjorde, då är man väl ändå en ganska dålig människa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *