GOODIE.

YUUHUU!
Nu är jag hemma. Och mätt.
Jag klarade löpningen med Ida överraskande bra med tanke på mina värkande ben och min löparvana. Men vi började lugnt och gick en del också : ) Det blev i alla fall totalt 7,5 km och mina ben hatar mig just nu! Haha. Dom bara bultar och skriker så fort jag vill resa mig ur soffan. Därför sitter jag nog kvar här resten av kvällen… Jag har ju massa Vampire Diaries att kolla på!!! Nej justja, jag vet ju precis allt som kommer hända så det är ingen idé att kolla….

Har förresten precis för första gången lyckats göra en god laxsallad(OMG!!!!). Hur gick det till?! Oklart. Och nu tänkte jag fylla i min himla fina workoutlog från Fitnessguru. Det är kul att hålla koll på vad man gör, hur lång tid det tar, hur mycket man bränner osv från dag till dag. För mig känns det bättre att ha det nerskrivet då min hjärna är lite kaos : ) + att den är rosa, såklart.

Va? Undrar ni varför min pulsklocka är vitprickig på skärmen? Jo, jag lyckades hälla ut allt proteinpulver på klockan istället för i shaken.. Oooops. Sånt som händer.

IMG_0174

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *