HELLO.

Hey  guys!

Är fortfarande på dåligt humör, men det kommer nog inte bli bättre bara för att jag undviker att blogga. Många tycker att jag överreagerar för att det ”bara” är en TV-serie. Men det handlar inte bara om det, utan att folk faktiskt anstränger sig för att göra mig ledsen och förstör för mig. Det gjorde mig mest ledsen. Tur att jag inte hann läsa hela kommentaren innan jag insåg vad det faktiskt stod! Men nog om det.

Alla gånger jag tidigare sagt att jag har haft träningsvärk är ett skämt jämfört med denna gång. Igår var det illa, idag är det helt ofattbart. Jag har ALDRIG haft sån här smärta i mina ben förut. Jag har haft jättemycket träningvärk så jag har haft svårt att sätta mig ner och svårt att gå osv. Men nu…. Vad jag än gör så gör det ont HELA tiden. Jag har knappt sovit inatt för att det gör ont att ligga i sängen till och med.. Haha! Och att gå och sitta ner ska vi inte tala om. Smärta!!!!! Ni ska se mig när jag ska sätta mig på toaletten ( HAAHAHAAHAH ). Jag provade att stå, men det gick inge vidare………

Jag jobbar till 16.00, sen kom min kära PT Ida på den briljanta idén att vi ska ut och springa. Eeeeeeh? Lycka till är allt jag kan säga till mig själv. Kan inte ens ta ett steg utan att bli tårögd ju. Haha.

Nu måste jag sluta, jag börjar om 10 minuter och jag ska försöka ta mig upp ur stolen jag sitter på och ner för en sjukt lång trappa så det är bäst att jag börjar gå nu om jag ska hinna fram….

Här får ni lite bilder från i söndags!
Ida(@idasfitness på instagram) körde hårt med mig. Väldigt intensiv cirkelträning. Resultat = halvdöd och ser nu ut som en pensionerad anka när jag går. VÄRT. Både ankor och pensionärer är ju söta.

_

allt1

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Annelie på Elefantnytt

    Åh hahahahhaa den träningsvärken är hemsk. Men skön. Då vet man att träningen tagit. Finns gånger jag tagit en ipren eller alvedon för att kunna röra mig, haha.
    Bara jag ser dina övningar får jag träningsvärk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *