Webshop update.

uppd

Många undrar hur det går för mig med webshopen.
Det går bra och det är fortfarande på gång. Jag har jobbat väldigt mycket sista tiden och det ligger väldigt mycket bakom att öppna det. Det är liksom inte bara att öppna och köra. Just nu håller jag på att försöka få bolagsverket att acceptera mitt företagsnamn. Jag har skrivit flera olika förslag, men får alltid tillbaka ”tyvärr, det kan förknippas med något annat…” Så jag måste hela tiden tänka om : ) Sen måste jag få godkänt för kortbetalning, få hem tags till kläderna osv. Så det är det jag väntar på helt enkelt : ) Det tar sin lilla tid. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge!

Lite av det som kommer finnas i webshopen;

snekagy

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Paulina Danielsson - Elly Pistol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *