Boyfriend jeans.

boy1

Jag har under en tid varit inne i en leggingsperiod, eftersom det är så himla snyggt och bekvämt samtidigt. Men jag börjar mer och mer komma tillbaka till baggyjeans. Har man ett snyggt par så kan man ju ha dom till allt! Tänk ett par grymma slitna boyfriend jeans + ett vanlig vit tajt tshirt och ett par vita Nike air force 1. ULTIMATA OUTFITEN. Måste skaffa mig ett par nya jeans tror jag. Haha!

Jag hittade några snygga(OCH BILLIGA!!!) jeans på Nelly.com
HUR BRA?!

boy2

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Hedda Dibinger - YELLOW Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - versace Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *