i’m going home.

HELLO!
Råkade snooza en hel timme imorse. Typiskt! Sen blev det racerfartspackning då jag åker hem till Ljusdal direkt efter poledancen på StudioDQ. Woopdidooo! Och vet ni vad det bästa är? Jag ska på bilbingo ikväll juuuu! Som jag har längtat. Ända sedan förra sommaren! Ni som har hängt med ett tag vet att bilbingo typ är mitt största sommarnöje ( haha ), så jag ser verkligen fram emot kvällen. Och att träffa mamma igen såklart! Har inte varit hemma sedan i mars. Buhu.

Bild från förra eller förrförra(?) året när jag och mamma spelade bingo!

1b

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *