i’m going home.

HELLO!
Råkade snooza en hel timme imorse. Typiskt! Sen blev det racerfartspackning då jag åker hem till Ljusdal direkt efter poledancen på StudioDQ. Woopdidooo! Och vet ni vad det bästa är? Jag ska på bilbingo ikväll juuuu! Som jag har längtat. Ända sedan förra sommaren! Ni som har hängt med ett tag vet att bilbingo typ är mitt största sommarnöje ( haha ), så jag ser verkligen fram emot kvällen. Och att träffa mamma igen såklart! Har inte varit hemma sedan i mars. Buhu.

Bild från förra eller förrförra(?) året när jag och mamma spelade bingo!

1b

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - My day in pictures Paulina Danielsson - Idag så har jag! Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *