i’m going home.

HELLO!
Råkade snooza en hel timme imorse. Typiskt! Sen blev det racerfartspackning då jag åker hem till Ljusdal direkt efter poledancen på StudioDQ. Woopdidooo! Och vet ni vad det bästa är? Jag ska på bilbingo ikväll juuuu! Som jag har längtat. Ända sedan förra sommaren! Ni som har hängt med ett tag vet att bilbingo typ är mitt största sommarnöje ( haha ), så jag ser verkligen fram emot kvällen. Och att träffa mamma igen såklart! Har inte varit hemma sedan i mars. Buhu.

Bild från förra eller förrförra(?) året när jag och mamma spelade bingo!

1b

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *