MORNIN’

MORNIN’!

Igår hade jag en sån där skön avslappningsdag så jag varken sminkade mig eller bytte om från myskläder. Vi klev upp rätt tidigt, åt god frukost, gick en långpromenad och sen låg vi och sola nästan resten av dagen. Större delen utav eftermiddagen var jag på halvdåligt humör eftersom jag inte äter socker nu. (HUR SJUKT?!) Min kropp blir så himla konstig och jag gråter för ingenting. Så jag grät så fort någon sa något typ. Hehe! Det var ju längesedan jag åt socker på vardagar som jag gjorde förut, men jag har i alla fall kunnat äta någon bar eller så när jag har känt att kroppen ha ”behövt” socker. Men nu försöker jag låta bli det också, för jag vet ju att det är ett beroende. Lite socker behövs väl, men inte mängderna som jag har fått i mig. Jag VILL ju göra detta, för att jag vet att det är bättre för min kropp : ) I CAN DO IT.

Idag verkar det vara lika fint väder, så förmodligen bli dagen rätt snarlik gårdagen. ÄLSKAR SOL!
Vad ska ni göra idag?!

IMG_0119

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *