Min pulsklocka.

pusss

God morgon!
Jag har fått en del frågor angående min pulsklocka som jag tänkte svara på : )

Kan ni gissa varför jag valde just den? Jo, den är ju rosa!!!!!!! Sad, but true. Haha. Den är ju så himla fin! Sen kände jag att jag inte behövde någon jätteavancerad  och dyr klocka, utan jag ville bara ha en bra vanlig pulsklocka. Dels för att hålla kolla på hur mycket jag förbränner under ett pass och dels för att jag gillar att veta vilken puls jag är uppe i. För när jag har koll, vet jag om jag orkar mer eller inte. Om jag inte vet min puls, så kan jag lätt lura mig själv och tro att jag är tröttare än vad jag är trots att min puls är ganska låg. Jag gillar att ha kontroll helt enkelt : ) Hehe.

Sen är det mer peppande att ha en klocka också! Jag använder den på alla träningspass jag kör ( förutom poledancen ), och då håller den koll på hur många pass jag kör per månad och vecka och hur mycket jag förbränner totalt osv. Och det är så himla kul att försöka klå sig själv. T ex tränade jag 16 pass med klockan ( + 4 poledancepass + vårruset utan klocka ) mellan den 7/5 och 31/5 förra månaden. Så nu försöker jag göra det bättre den här månaden : ) Det gör mig sjukt taggad!

Pulsklockor finns att köpa på massa olika ställen. Det är bara att söka på google. Men jag köpte min på Ellos eftersom dom hela tiden har massa rabatter. Klockan kostar 799:-, men när jag köpte den hade dom en deal att man fick 40% rabatt på dyraste varan, så jag fick den mycket billigare! Så spana in där, dom har säkert något bra erbjudande idag också : )

När man köper den får man också med ett bälte som man ska ha ovanför midjan när man tränar.
Så nu ska jag knäppa på mig bältet och ge mig iväg på en PW!
pulsis

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • jozze

    jag blir så peppad av dej så det är sjukt!! och jag älskar ju allt som är rosa med! nu ska jag bannemej införskaffa denna sjukt snygga puls klocka.. precis vad jag letade efter ! din blogg rockar ! ska försöka lära mej photoshop med men det verkar svårt som in i, men skammen den som ger sig!;) ha det bäst tjejen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *