Puss.

Hey!

Jag har haft så himla härliga dagar. Jag har knappt sminkat mig eller bytt om från myskläder. Inte fixat håret heller utan det har fått hänga i en slarvig tofs. Så skönt!! Men också ett litet minus, för eftersom jag har känt mig rätt sunkig så har jag inte velat ta så många bilder till bloggen. Haha! Men imorgon blir det ändring på det och tillbaka till verkligheten : )

Idag blev det i alla fall 90 min PW, sen lunch och efter det slocknade jag framför en film på soffan. Sen har vi handlat och ätit middag. Sen var dagen helt plötsligt slut! Vad hände? Tokigt.

I alla fall så är jag helt klar med Vampire diaries nu, så ni som vill förstöra för mig och berätta vad som händer kan lägga ner med detsamma. Nu vet jag redan allt! Hehe. OCH ÅÅÅÅÅÅÅH, vad jag längtar tills fortsättningen kommer. Sjukt spännande! Idag började jag också på en ny serie eftersom jag måste ha något att kolla på när jag går på bandet, men vilken serie det är håller jag hemligt den här gången ; )

Har ni haft en bra helg?!
Xo

hey

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *