Pole.

YUUHU!
Idag var det som vanligt på måndagar Poldance på StudioDQ på Skeppargatan. Så kul ju! Ser alltid fram emot måndagar nuförtiden. Vi skulle lära oss en ny grej idag dock, och den gjorde SÅ SJUKT ONT!!! Ni ska se hur mina lår ser ut efter det. Knallblåa och prickiga. Haha! Men det är bara att bita ihop : ) Förhoppningsvis är mina lår härdade tills nästa lektion på onsdag!

Visst är mina nya shorts himla snygga?! Och så galet bekväma. Nya favoritshortsen.

pols

Posted in: Keela - träning

You might also like

We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - Bangs Paulina Danielsson - Äntligen sol. Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *