Pole.

YUUHU!
Idag var det som vanligt på måndagar Poldance på StudioDQ på Skeppargatan. Så kul ju! Ser alltid fram emot måndagar nuförtiden. Vi skulle lära oss en ny grej idag dock, och den gjorde SÅ SJUKT ONT!!! Ni ska se hur mina lår ser ut efter det. Knallblåa och prickiga. Haha! Men det är bara att bita ihop : ) Förhoppningsvis är mina lår härdade tills nästa lektion på onsdag!

Visst är mina nya shorts himla snygga?! Och så galet bekväma. Nya favoritshortsen.

pols

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - My home in Berlin Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - versace Josephine Qvist - BAILEY MYS Caroline Roxy - Sparkling ocean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *