TIPS: Favoritparfymer.

Jag älskar allt som luktar gott! Så jag har parfymer & body splashes i MÄNGDER! I alla olika slag och dofter. Vanilj och kokos är två av mina favoritdofter. Men även alla dofter från Juicy Couture. Ett + är att deras flaskor är så himla fina också : )

Jag hittade en bra sida som säljer parfymer mycket billigare än i butik. Dessutom är det fraktfritt!
Perfekt skolavslutningspresent eller så ju : )
http://bloomify.se
CHECK IT OUT!

parfis
DIREKTLÄNKAR:
1. HÄR
2. HÄR
3. HÄR
4. HÄR

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vecko-resumé Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *