Bra start.

MORNIN’ SUNSHINES!
Jag är uppe med tuppen idag. Varför? JO, för att jag älskar att kliva upp i tid för att hinna med en timmes PW innan jobbet. Dagen blir så himla mycket bättre då. Jag blir liksom piggare och gladare, och det håller i sig hela dagen : ) Bästa känslan. + att jag får tid till att kika på den nya serien jag börjat följa. Awesome!

Så, en sked jordnötssmör(bara bottenskrap kvar. hehehe.) och en shake fylld med aminosyror och jag är redo! Jag måste få i mig något litet innan jag promenerar på mornarna, annars är jag alldeles för hungrig för att orka. Sen efter passet så blir det min standardfrukost nuförtiden, havregrynsgröt. Nomnonomnom.

Ett supergott pre-workout-tips är jordnötssmör + en skivad banan och strö lite kokosflingor på det. Vilken dröm!
Bästa aminosyrorna och jordnötsmöret är från Fitnessguru, såklart 

dagis

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Helt random Paulina Danielsson - STORKEN HAR OCKSÅ EN KUK Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - Min medverkan i Lyxfällan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *