HEJHALLÅ.

HEJHEJ FRÅN JOBBET!!
Jag har en liten kortisrast och äter mellanmål nu. Är så sjukt godissugen idag, så vi får se hur jag ska lyckas hålla mig borta från det idag… Idag var dags för Poledance på StudioDQ igen innan jobbet. WOOPWOOP! Nästa veckan är sista veckan på nivå 2. GALET. Tiden går så sjukt fort ju!  Det känns som att det var igår jag försökte snurra runt stången för första gången likt en valross. Nu går ju vissa saker rätt bra ändå : )

Idag körde jag i mina grymma pole-shorts och ett linne från bästa Femi Pleasure.

poleis

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Caroline Roxy - Contact Hedda Dibinger - new week Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *