Sängkläder.

sängis1

ÅH! Hur mysig skulle sängen inte bli om man hade sånna här sängkläder?! Mina Hello Kitty-sängkläder är hemma i Ljusdal för att jag har inte lyckats övertala Jonas om att sova i en Hello Kitty-säng ännu. Hehehehe. Men jag har i alla fall fått hit ett kuddöverdag ( det gäller att börja försiktigt.. Snart är påslakanet här också! ).

Finns det något bättre än en nybäddad säng med rena sängkläder?
JA, om man har fina sängkläder blir det 1000000 gånger mysigare.

Vilken är din favorit?
Alla kommer från Zalando.

sängis2

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *