Sängkläder.

sängis1

ÅH! Hur mysig skulle sängen inte bli om man hade sånna här sängkläder?! Mina Hello Kitty-sängkläder är hemma i Ljusdal för att jag har inte lyckats övertala Jonas om att sova i en Hello Kitty-säng ännu. Hehehehe. Men jag har i alla fall fått hit ett kuddöverdag ( det gäller att börja försiktigt.. Snart är påslakanet här också! ).

Finns det något bättre än en nybäddad säng med rena sängkläder?
JA, om man har fina sängkläder blir det 1000000 gånger mysigare.

Vilken är din favorit?
Alla kommer från Zalando.

sängis2

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *