Svar på läsarfråga.

Hey!
Igår fick jag en kommentar som jag verkligen ville svara på. Jag satt och skrev om svaret flera gånger, för det kändes inte som jag skrev rätt. Jag hade liksom inte kunskap nog till att svara på frågan, men samtidigt kändes den viktig att svara på. Därför bad jag min PT Ida Warg att rycka in : ) Och självklart levererade hon en grymt svar! Hoppas det ger många av er svar på er fråga angående kost och träning.

 

warg

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Matchi match

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *