Svar på läsarfråga.

Hey!
Igår fick jag en kommentar som jag verkligen ville svara på. Jag satt och skrev om svaret flera gånger, för det kändes inte som jag skrev rätt. Jag hade liksom inte kunskap nog till att svara på frågan, men samtidigt kändes den viktig att svara på. Därför bad jag min PT Ida Warg att rycka in : ) Och självklart levererade hon en grymt svar! Hoppas det ger många av er svar på er fråga angående kost och träning.

 

warg

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - Kitchen aid Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *